Op woensdagmiddag 5 februari 2020 wordt in Eindhoven het districtskampioenschap schoolschaken voor basisschoolteams gehouden. Basisscholen uit Eindhoven, Best, Son en Breugel, Nuenen en Geldrop kunnen hier gratis aan deelnemen met 1 of meerdere teams van 4 (of 5) kinderen. 

 

Kinderen uit alle groepen (1 t/m 8) die de loop van alle stukken kennen kunnen deelnemen.

Het kampioenschap vindt plaats in Spilcentrum Reigerlaan, Reigerlaan 3, 5613 CD Eindhoven. 

 

Aanmelden: tussen 13.00 en 13.15 uur

Aanvang wedstrijden: 13.30 uur
De prijsuitreiking staat om ongeveer 17.30 uur gepland.

 

Deelname is gratis.
U kunt een of meerdere teams inschrijven.
Elk team bestaat uit 4 spelers (evt. aangevuld met één reservespeler), alle spelers moeten ingeschreven staan op dezelfde basisschool. De teams hebben ook een teambegeleider nodig (dit kan een ouder zijn zonder schaakkennis).

De wedstrijden gelden als voorronde voor de finale van de Brabantse schaakkampioenschappen voor basisscholen, welke op 22 maart 2020 worden gehouden.

Er zijn dit jaar aparte prijzen voor teams die bestaan uit jonge kinderen (t/m groep 5). Verder is er een aparte prijs voor het beste team van een debuterende school, d.w.z. een school die vorig jaar niet deelgenomen heeft.

 

Voor meer informatie: Achtergrondinformatie, download de Flyer, bekijk de aanmeldingen of neem contact op via 040schaakt@gmail.com